![]() |
coś szalonego? ;P - Wersja do druku +- Dyskusyjne.tychy.pl - Forum ogólne dla Tyszan (http://dyskusyjne.tychy.pl) +-- Dział: Witaj (/forum-3.html) +--- Dział: Opowiedz o sobie (/forum-5.html) +--- Wątek: coś szalonego? ;P (/thread-17.html) |
coś szalonego? ;P - Gamba - 08-28-2014 08:11 PM co takiego najbardziej szalonego zrobiliście do tej pory w życiu? ![]() ja na przykład skoczyłam na bungee z 90m ![]() RE: coś szalonego? ;P - Singed - 08-28-2014 09:05 PM podczas jednego koncertu woodstockowego kazałem ludziom obok mnie aby mnie wzięli na ręce i zostałem tak przetransportowany pod sama scene ![]() RE: coś szalonego? ;P - Rumbla - 08-28-2014 10:17 PM o matko ![]() ja przyszłam kiedyś kompletnie nieprzygotowana na ustny egzamin z zabójczo przystojnym doktorantem; wiedziałam, co jest jego konikiem i tak go zagadałam, że praktycznie wcale się nie zorientował o poziomie mojej niewiedzy i dostałam 4 praktycznie za nic ;P RE: coś szalonego? ;P - Arasz - 08-28-2014 10:44 PM ach te kobiety, wystarczy chwila nieuwagi i mężczyzna już w sidłach ![]() ja natomiast z tych szalonych rzeczy, to hmm... kiedyś wybrałem się w spontaniczną podróż do Paryża RE: coś szalonego? ;P - Rangega - 09-01-2014 07:45 PM ja wracałam ostatnio do domu z Krakowa i po drodze, ok. 1 w nocy, poszliśmy na obiad ;D albo raczej wczesne śniadanie, w każym razie był to pyszny barszczyk z pierożkami ;D RE: coś szalonego? ;P - 100Gram - 09-01-2014 07:57 PM to ja dawno temu nurkowałem w klatce, która była spuszczana do wody wypełnionej rekinami ![]() RE: coś szalonego? ;P - Taria - 09-01-2014 09:14 PM ej, chyba coś bajerujesz, kolego ;P ja ostatnio jechałam na motorze z kuzynem, który dopiero co zrobił prawo jazdy ![]() |